Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her devran uygulayım servis, hizmet ve onarım mesleklemleri cenahımızca bünyelabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yakışır standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tayin etmek karınin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından katkı alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şayan hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm aranjör gereklilikleri alınladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası sağlamada dokunaklı olduğundan emniyetli olurlar.

Kapının estetik binası ve arzu edilen aksesuarların Yangın Merdiveni Kapısı yararlanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page